Bref

Bref WC DuoAktiv pine-Гел стик

МКД 135.00 МКД 89.00 МКД 46.00

додади


Bref WC Duo Aktiv pine-Гел стик за ВЦ школка
50 милилитри
Гел стик за ВЦ школка,ја дезинфицира ,штити од воден каменец и го освежува воздухот.

Шифра: 3756

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: