Carnex

Carnex-Паштета од Туна

МКД 35.00 МКД 30.00 МКД 5.00

додади


Carnex-Паштета од Туна со маслинки
75 грама

Шифра: 34871

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: