Carnex

Carnex Pilino-Паштета

МКД 29.00 МКД 26.00 МКД 3.00

додади


Carnex Pilino- Пилешка Паштета
75 грама

Шифра: 9663

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: