ERO HTS - 58 Сет штрафцигери

МКД 999.00 МКД 899.00 МКД 100.00

додади


"H Двојна 2 / 2,5 / 3/4/5 / 5,5 / 6
Х. (+) крст 0 / 2x1 / 2x2 / 2x3
Т Торкс 10/15/20/25/27/30/40
Pozidriv PZ 0 / 2x1 / 2x2 / 2x3
PZ2 Pozidriv 7x2
Е (-) Слот 3/4 / 2x5 / 2x6 / 7
М наставки 5/6/7/8/9/10/11, 3/16, 1/4, 9/32, 5/16, 11/32, 03/08, 7/16
Рачка за штрафцигер со механизам на сопирање
Флексибилни продолжетоци"

Шифра: 43410Сподели на социјалните мрежи: