GLOSS - Течен штирак 500ml

МКД 85.00

додади


GLOSS - Течен штирак, oвозможува ефикасно штиркање и нежен мирис на алиштата. Тие лесно се пеглаат, а ефектот од штиркањето се задржува до следното перење.
500 милилитри

Шифра: 5497

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: