GO NUTRI - Снегулки овесни

МКД 44.00

додади


GO NUTRI - Овесните снегулки претставуваат одлично избалансирана, нетретирана и природна храна. Произведени се од целото зрно и во себе ги имаат задржано хранливите вредности: протеини, витамини, јагленородни хидрати и минерали.Не содржат холестерол. Изобилуваат со растителни влакна. Погодно за дијабетичари.
500 грама

Шифра: 26508Сподели на социјалните мрежи: