GRUNDIG - AПАРАТ ЗА ШИШАЊЕ

МКД 2,290.00 МКД 1,699.00 МКД 591.00

додади


Grundig MC-7240
Машинка за шишање и бричење
Нов вид на контрола на допир за лесно прилагодување на брзината на моторот и индикаторот

Висок квалитет, екстра остро сечило од керамика/ нерѓосувачки челик
CUT & THIN, уникатнафункција која може да биде поставена директно на сечилото. Порамнување ширина: 40 mm Порамнување должина: 1 мм до 40 мм. Мал телескопски чешел: 4, 7, 9, 12, 15 , 17, 20 mm

Големи телескопски чешел: 24, 27, 29, 32, 35 , 37, 40 мм

Точен градус на триминг на дисплејот и обезбедува да се закочува при работа. 2 дополнителни додатоци за кожата блиски 1 мм или 2 мм коса/ брада, совршен за нега на 3 -ден- брада
Работи на батерија и на струја. Батерија на полнење

Приближно 45 минути операција, 3 часа време за полнење

Примена во светски рамки поради автоматско прилагодување на напонот 100-240V ~, 50/60 Hz

Шифра: 43815Сподели на социјалните мрежи: