Hellena

HELLENA - Течен сапун 1l

МКД 69.00

додади


HELLENA - Течен сапун - Планинско цвеќе, кој на вашата кожа и дава максимална дерматолошка заштита. Содржи 5,5 РН вредност, провитам Б, и ја хидрира кожата. Со честа употреба на кожата и помага побрзо да заздавува доколку има исекотини или опекотини. Дерматолошки тестиран.
1 литар

Шифра: 35017Сподели на социјалните мрежи: