ISKRA - БОКАЛ ЕЛЕКТРИЧЕН

МКД 1,199.00 МКД 899.00 МКД 300.00

додади


Iskra KL1808 ел. Бокал
Влезна моќност: 1800W (макс)
Волумен: 2.0 L

Куќиште од нерѓосувачки челик

Скриен грејач
Филтер за вода

Вклучување и исклучување
Индикатор
Троен
безбедносен систем:
заштита од прегревање,
автоматски исклучување при отстранување од базата,
автоматско исклучување кога ќе се достигне точка на вриење

Шифра: 43376Сподели на социјалните мрежи: