ISKRA - КАФЕМАТ

МКД 1,299.00 МКД 999.00 МКД 300.00

додади


Iskra CM 108 кафемат за филтер кафе
Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz

Моќност: 800 W

резервоар за вода: 1.25l

Грејач за складирање на топлина

кафе филтер за перење што може да се мие

Обележување на нивото на водата
Стаклена чашка за кафе

До 10 шолји кафе

Шифра: 43378Сподели на социјалните мрежи: