ISKRA - МЕЛНИЦА ЗА МЕСО

МКД 4,999.00 МКД 3,999.00 МКД 1,000.00

додади


Iskra THMGD500A Мелница за месо (со додатоци)
Моќност: 1500W (max)

Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz

Цедење за домати

3 алатки за месо мелница

Наставки за изработка на кобасици
Електронска контрола

Нож од нерѓосувачки челик

Повратна функција

Стапката на проток: 1,6 kg / min

Шифра: 43783Сподели на социјалните мрежи: