ISKRA - МИНИ ТОСТЕР

МКД 990.00 МКД 649.00 МКД 341.00

додади


Iskra MG-2 WH мини тостер
Моќност: 800W;

Нелепливи плочки;

Светлосен индикатор;

Изолирана горна површина за заштита од висока температура;

Боја: бела

Шифра: 43780

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: