ISKRA - ПЕКАЧ

МКД 4,899.00 МКД 3,999.00 МКД 900.00

додади


Iskra HP-MT01 мултифунционален пекач "Напон: 220-240 V ~ 50/60 Hz
Моќност на котелот: 1400 W
Волумен: 5 L
Индикатор за статус на греење: Да

Рачки за носење: Да

Тежина: 4,25 кг

Шифра: 43782Сподели на социјалните мрежи: