ISKRA ДУПЧАЛКА + ПОДАРОК

МКД 2,199.00 МКД 1,899.00 МКД 300.00

додади


ISKRA Z1Ј13 ДУПЧАЛКА + ПОДАРОК СЕТ ШТРАФЦИГЕРИ 8/1
Моќност : 600W (max), Вртежи : 0-3000 врт / мин, Променлив футер: ? 1,5 - 13 mm, Променлива брзина, Две насоки на вртење, Додатна рачка, Мерач на длабина, Дупчење на железо до 13 mm, бетон до 16 mm, дрво до 25 mm, Должина на кабел: 1.8 m

Шифра: 43383Сподели на социјалните мрежи: