Iskra-Мешалка за боја и малтер

МКД 7,999.00 МКД 6,990.00 МКД 1,009.00

додади


"Напон: 230-240V ~ 50Hz
Моќност: 1600 W
Брзина на вртење: 1. фаза: 180-460 мин-1 / 2. фаза: 300-750 мин-1
Навој на вретено: M14
Мешање на сечивиот дијаметар: 160 mm
Вкупна должина на прачката за мешање: 600 mm"

Шифра: 43436Сподели на социјалните мрежи: