Iskra GX TH MT01V - Алат

МКД 3,999.00 МКД 2,399.00 МКД 1,600.00

додади


"Јачина 300W, Напон: 230-240V~ 50Hz
Брзина на оптеретување: 0-26.000/min-1, Брзина која се подесува
Додатоци: Колектор за прашина, Брусна плоча, Брузна хатија (3x), Потопна хартија за брусење (2x) должина на кабел: 1,8 m Пакување на куфер
Димензии: 355x 100x 255 тежина: 1,5 kg"

Шифра: 43433Сподели на социјалните мрежи: