Iskra GXBMC002 Ударна дупчалкa

МКД 3,499.00 МКД 2,999.00 МКД 500.00

додади


Јачина : 500W, Напон : 230-240V~50Hz, Брзина на вртежи : 0-3000/min-1, Глава: ? 13mm, Променлива брзина, Два сета на вртење, Рачка, Мерач на длабo; Должина на кабел: 1,5m, столарски чекич 227g, комбинирана клешта, клешта која се подесува, магнетски додаток за додавање, тапетарски нож, метро (2 m), сет на насадни клучеви, сет 25 mm додаток, сет за бушење, типли во куфер

Шифра: 43415Сподели на социјалните мрежи: