Iskra M1YDU29 1200 - Пила

МКД 4,399.00 МКД 2,999.00 МКД 1,400.00

додади


"1200 W јачина
4500 rpm во празен од
185 * 18T * 20 mm големина на сечиво
Подесување на агол за сечење до 45 степени
Удобна рачка, и браник за заштита што се подесува
1,8 m кабел
4,6 kg тежина"

Шифра: 43429Сподели на социјалните мрежи: