Iskra Z1C-32FB Хилта 1500w

МКД 6,799.00 МКД 5,999.00 МКД 800.00

додади


"• Напон: 230V ~ 50Hz
• Моќност: 1500W (max) 5J
•Фреквенција: 800 вртежи/мин-1
• Влијание: 4.000 удари / min-1
• Макс. Долж сечење: ? 26 mm
• СДС Плус вежба систем
• мека гумена рачка, Анти-вибрации
Дупчење на: железо: 13 mm
Бетон: 32 mm Дрво: 40мм
должина на кабел: 1.8 m Пакување: куфер"

Шифра: 43420Сподели на социјалните мрежи: