Iskra Z1C DL05 26 Хилта 850w

МКД 4,999.00 МКД 4,599.00 МКД 400.00

додади


"850 W јачина
850 rpm во празен од
3150 удари во минута, SDS Футер
Предна рачка, BMC куфер, 2 длета, 3 бургии, 1 футер, 1 штитник за прашина, 1,8 m должина на кабелот, 2,2 kg тежина"

Шифра: 43422Сподели на социјалните мрежи: