Karavan-Димен кашкавал

МКД 399.00

Цена за 1 Кг.

Калкулирана цена / тежина.Karavan Trapist-Димен кашкавал

Шифра: 6677

Производот се продава на мерење.Сподели на социјалните мрежи: