Kosiljak-Шунка Деликатес

МКД 245.00

Цена за 1 Кг.

Калкулирана цена / тежина.Kosiljak-Шунка Деликатес

Шифра: 2162

Производот се продава на мерење.Сподели на социјалните мрежи: