LAICA - КУЈНСКА ВАГА

МКД 1,190.00 МКД 949.00 МКД 241.00

додади


Laica KS3010
Дигитална кујнска вага Дигитална кујнска вага

Осветлен Led Дисплеј во сина боја
Мери од 1 gr. до 3000 gr.3kg

Часовник опција

Работи на 2 х 1,5 V батерии

Тара функција

Шифра: 43803Сподели на социјалните мрежи: