Mirinda orange- Сок портикал

МКД 39.00 МКД 38.00 МКД 1.00

додади


Mirinda orange- Со Овошен сок од портикал
1250 милилитри
ГАЗИРАН ОСВЕЖИТЕЛЕН ПИЈАЛОК ОД РАСТИТЕЛЕН ЕКСТРАКТ СО СОДРЖИНА ОД КОНЦЕНТРИРАН СОК ОД ПОРТОКАЛ. БЕЗ КОНЗЕРВАНСИ.

Шифра: 39971

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: