Mirinda orange- Сок портикал

МКД 45.00 МКД 43.00 МКД 2.00

додади


Mirinda orange- Со Овошен сок од портикал
1750 милилитри
ГАЗИРАН ОСВЕЖИТЕЛЕН ПИЈАЛОК ОД РАСТИТЕЛЕН ЕКСТРАКТ СО СОДРЖИНА ОД КОНЦЕНТРИРАН СОК ОД ПОРТОКАЛ. БЕЗ КОНЗЕРВАНСИ.

Шифра: 39972

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: