Perfex

Perfex-Тоалетна хартија 10/1

МКД 103.00 МКД 92.00 МКД 11.00

додади


Perfex Peach-Тоалетна хартија со мирис на праска
10/1 Трослојна

Шифра: 23422

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: