Perutnina Ptuj

Perutnina Ptuj - Копан свеж

МКД 149.00

Цена за 1 Кг.

Калкулирана цена / тежина.Perutnina Ptuj
Копан со надкопан свеж
Рефус 1 килограм

Шифра: 611

Производот се продава на мерење.Сподели на социјалните мрежи: