Philips

Philips-Сијалица бистра 40W

МКД 29.00 МКД 22.00 МКД 7.00

додади


Philips-Сијалица бистра 40W
Сијалица со стандардно вжарена влакно,
Clas A 230V . E27/ES

Шифра: 5798

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: