Philips

Philips-Сијалица бистра 60W

МКД 29.00 МКД 22.00 МКД 7.00

додади


Philips-Сијалица бистра 60W
Сијалица со стандардно вжарена влакно,
Clas A 230V . E27/ES

Шифра: 5793

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: