Philips

Philips-Сијалица бистра 75W

МКД 22.00

додади


Philips-Сијалица бистра 75W
Сијалица со стандардно вжарена влакно,
Clas A 230V . E27/ES

Шифра: 4348

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: