Swisslion-Јајца 20/1 L

МКД 145.00

додади


Swisslion-Јајца Преспанско сонце 20/1 Класа А
Големина:L(63gr-73gr)

Шифра: 45716

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: