Vegeta

Vegeta-Сув зачин

МКД 149.00 МКД 145.00 МКД 4.00

додади


Vegeta-Сув зачин од зеленчук
Пакување:500 грама
Vegeta е комбинација на кулинарски искуства и здрави состојки, како универзални за сите солени јадења, од мали закуски на најбогатите јадења, дава целосен и богат вкус.

Шифра: 2359

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: