Vegeta

Vegeta-Сув зачин

МКД 90.00

додади


Vegeta-Сув зачин од зеленчук
Пакување:250грама
Vegeta е комбинација на кулинарски искуства и здрави состојки, како универзални за сите солени јадења, од мали закуски на најбогатите јадења, дава целосен и богат вкус.

Шифра: 5969

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: