Vitaminka

Vitaminka-Кечап благ 500gr

МКД 58.00

додади


Vitaminka-Кечап благ оригинал
500грама
Кечапот од Витаминка е вкусен, незаменлив прилог кон сите пици, сендвичи, домашни пецива, тестенини и останати специјалитети.
Основна состојка на кечапот е доматот, којшто откинат од срцето на еколошки чистата македонска почва на овој производ му дава особен белег на изворност. Благиот томато кечап е универзален производ кој го има во различни амбалажи и стандарден декор во голем број македонски домаќинства.
Состав
Основна состојка на кечапот е доматот, којшто откинат од срцето на еколошки чистата македонска почва на овој производ му дава особен белег на изворност. Производот не содржи Глутен.

Шифра: 1964

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: