Viva

VIVA-Леден Чај Лимон

МКД 29.00

додади


Viva-Леден Чај Лимон
1 литар
Негазиран освежителен безалкохолен пијалок. Состојки: вода, шеќер, киселина (лимонска киселина), сок од лимон од концентрат 0,5%, екстракт од црн чај (1,5g/l), боја (сулфитно амонијачен карамел), природна арома, антиоксидант (аскорбинска киселина). Пастеризиран. Без конзерванси.

Шифра: 11791

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: