Viva

Viva-Леден Чај Праска

МКД 42.00 МКД 29.00 МКД 13.00

додади


Viva-Леден Чај Праска
1литар
Негазиран освежителен безалкохолен пијалок. Состојки: вода, шеќер, киселина (лимонска киселина), сок од праска од концентрат 0,5%, екстракт од црн чај (1,5g/l), боја (сулфитно амонијачен карамел), арома, антиоксидант (аскорбинска киселина). Пастеризиран. Без конзерванси.

Шифра: 11748

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: